Bipolaris

A BIPØLARIS egy progresszív /hardcore /punk /trash /metal elemeket ötvöző jelenlegi formájában 2018 óta aktív zenekar Győrből. A 2019-es Kapillárisok EP és Szerotonin mezők EP után 2021-ben jelent meg első nagylemezük Sagittarius A* címmel.

A stúdiófelvételek 100%-ban saját gyártásúak (W-Drum Home Studio), a klippek pedig vagy szintén saját gyártásúak, vagy saját rendezésűek, együtt működve olyan alkotókkal, mint a Mihasznafilm.

A dalszövegek érintik a hitehagyott kivándorlás témakörét (Szélrózsa), a mérgező kapcsolatokat (Szirtek, Maszk, Az Ács), a generációinkat folyamatosan érintő mentális leterheltséggel járó
rémálmokat és éberá lmodást (Éber).

A Sagittarius A* lemez részben egy, a felnőtté válást övező turbulens érzelmi kivetülés (Szerotonin mezők), a boldogulás és a boldogság keresése (Averzió), részben pedig egy felismerés, hogy pontosan ugyan olyan keveset tudunk a testünkben rejlő lélekről, mint a minket körül vevő világegyetemről, így állítva párhuzamot egy önpusztító emberi elme és egy fekete lyuk természete közt. (Sagittarius A*).
Meg persze rendszer kritika… (Szinapszisok)… jó sok rendszer kritika…(Óperencia). Továbbá a lemezre felkerült egy majd a jövőben megjelenő „Wolf ’s Island”, azaz Farkas szigete című animációs film betétdala, amit szintén a zenekar készített.)

FB.: https://www.facebook.com/BPLRSHC
IG: https://www.instagram.com/bipolaris89
YT: https://www.youtube.com/BIPØLARISHC
BC: https://bipolaris.bandcamp.com
SF: https://open.spotify.com/artist/005nUzCc9sxVCcOYBN5G1Q?si=Em_yUuegQIaFNzDsQdYL9g

BPLRS – SGTR A* – Album Play List:
Klikk ide

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük