Inhalator

2013. decemberében kezdődött a történet. Macher Zoltán rátalált Krisztiánra a neten,majd két hét múlva már közös próbát is ejtettek, ahol kapásból egy sikeres “Moby Dick – Ilyen ez a század” feldolgozással kezdtek. 1-2 hónappal késõbb a feldolgozások unalma után elkezdték írni a “Néma fegyverek” c. számukat, ami 3-4 próba alatt testet is öltött. “Mortal Remains” név alatt futottak ketten akkoriban, az “Inhalator” név csak szeptemberből jött, köszönhetően Valentinnek, egy közös barátjuknak. Azon a nyáron próbatermi nehézségek akadtak, ami miatt negyed évig próbálni sem tudtak, aztán őszétől végül sikerrel jártak. Rögtön meg is volt a lendület, 3 hónap alatt megíródott a “Fájdalom Színház” c. EP, ami 2014. decemberében került kiadásra. Házilag CD-n, illetve a Hunug Records jóvoltából kazettán is megjelent. Kora tavasszal csatlakozott M. Zoltán barátja, Harmath Zoltán a bandához, majd júniusban Gellén Tamás, akit Budapestrõl sikerült
elcsábítani. Összeállt a banda, aminek köszönhetően kapásból ki is adták “Hanyatlás” c. dalukat online. 2015. őszétől kezdtek el koncertezni, Győr, Zalaegerszeg, Budapest állomásokkal, amik meglepően nagy közönséget vonzottak.
Közben folyamatosan szerezték a dalokat, amiből 11 meg is született a 2016. júniusában megjelenő első nagylemezükre, az “Álmok temetője” c. debütáló lemezre.

Tagok
Macher Zoltán (gitár, ének)
Kovács Krisztián (dob)
Harmath Zoltán (basszer, háttérvokál)
Gellén Tamás (gitár)

Videoklip

Elérhetőségek:
https://www.facebook.com/inhalatorthrash
inhalatorthrash@gmail.com
https://www.youtube.com/channel/UCpBLSBvncUlobczsdhB9NnA
http://www.metal-archives.com/bands/Inhalator

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük